Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 09:46:11 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Κοινωνια | Συλληπητήρια για τον θάνατο του επιχειρηματία Κώστα Γιαννακόπολου.

Συλληπητήρια για τον θάνατο του επιχειρηματία Κώστα Γιαννακόπολου.

GIANNAKOPOYLOSΣυλλυπητήρια για τον θάνατο του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία, Κώστα Γιαννακόπουλου, με καταγωγή από τη Λακωνία, εκφράζουν ο Πέτρος Τατούλης, ο δήμος Σπάρτης και η κα. Τζανετέα...

Αναλυτικά :
Α.«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου, μιας σημαντικής προσωπικότητας με καταγωγή από την Πελοπόννησο και ιδιαίτερη προσφορά στην επιχειρηματική κοινότητα της χώρας.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»..(Πέτρος Τατούλης Περιφερειάρχης Πελοποννήσου).
...Β...Δήμος Σπάρτης :
...Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης σήμερα ημέρα Δευτέρα 30 Απριλίου 2018, κατά την τακτική του συνεδρίαση, μετά το άγγελμα του θανάτου του μεγάλου δωρητή του Δήμου Σπάρτης και ιδιαίτερα της Τοπικής Κοινότητας Σελλασίας Δ.Ε. Οινούντος, Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου του Δημητρίου και προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα μεγάλο δωρητή και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία και για την αδιάλειπτη θερμή συμπαράσταση του προς την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του, συμβάλλοντας αποφασιστικά στον εξωραϊσμό της και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, ως ακολούθως:

...ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ομόφωνα

1. Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.

2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

3. Να παραστεί ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελετή της κηδείας του.

...Γ...Αδαμ. Τζανετέα :
...Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας για τον Κώστα Γιαννακόπουλο

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος ήταν ένας επιτυχημένος Λάκωνας επιχειρηματίας που διακρίθηκε για το ήθος, τη δημιουργικότητα και την εργατικότητα του. Ταυτόχρονα, διατηρώντας τους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του, υπήρξε μεγάλος ευεργέτης για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λακωνία. Εύχομαι στους οικείους του και τους συνεργάτες θερμά συλλυπητήρια.

(Αδαμαντία Τζανετέα, Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας)

***Σε ηλικία 85 ετών ο Κώστας Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι μετά από ανακοπή καρδιάς, μια είδηση που σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του και αυτή του Παναθηναϊκού

...Ο εκλιπών είχε φτιάξει τη ΒΙΑΝΕΞ μαζί με τους αδερφούς του, Παύλο και Θανάση (ήταν ο μικρότερος ηλικιακά από τα αδέρφια του), αλλά δεν είχε ασχοληθεί ποτέ επίσημα με τον Παναθηναϊκό, παρόλο που βρισκόταν κοντά στον σύλλογο και πρόσφερε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σχόλια:

Powered by Web Agency