Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 05:58:25 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Κοινωνια | Λακωνία : Διανομή κρέατος και χοιρινού) και οπωρολαχανικών.

Λακωνία : Διανομή κρέατος και χοιρινού) και οπωρολαχανικών.

KREAS.1Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη διανομή κρέατος (βόειου και χοιρινού) και οπωρολαχανικών(μήλα-λάχανα) σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Λακωνίας...

....Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, θα παραλάβει τα παραπάνω τρόφιμα τα οποία θα διαθέσει άμεσα στους Δήμους ώστε στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η διανομή στους Δικαιούχους του Προγράμματος. Οι ωφελούμενες οικογένειες που έχουν ενταχθεί στο εν λόγω Πρόγραμμα, για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ανέρχονται στις 1050 και θα ενημερωθούν για τις διανομές με ανακοινώσεις, τηλεφωνικά μηνύματα και δελτία τύπου.
...Μετά την ολοκλήρωση αυτών των διανομών τροφίμων, για τα οποία έχουν γίνει Κεντρικές Προμήθειες από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Π.Ε. Λακωνίας ανακοινώνει ότι έχει ενταχθεί η πρότασή της για συνέχιση του προγράμματος στο χρηματοδοτικό πλαίσιο του ανωτέρω ταμείου ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020 και έχει προκηρύξει πλέον ως Περιφέρεια Πελοποννήσου/ΠΕ Λακωνίας, αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής.

Σχόλια:

Powered by Web Agency