Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 12:23:53 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Κοινωνια | Δωρεά Ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης.

Δωρεά Ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης.

AREOPOLH.DΩREA.ASΘΕΝΟΦΟΡΟΥΑπλοί πολίτες, με πρωτοπόρο τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, συγκέντρωσαν χρήματα για την αγορά ενός Ασθενοφόρου για τις ανάγκες του Κ. Υγείας Αρεόπολης...

Ο Δ/ντής του Κ.Υ., Αναργ. Μαριόλης, σημειώνει σχετικά τα εξής :

"...Η προσφορά ενός ασθενοφόρου στο κέντρο υγείας Αρεόπολης από δεκαεπτά συμπολίτες μας αποτελεί ανεκτίμητης αξίας δώρο! Πολλώ δε από τη στιγμή που τα γνωστά γραφειοκρατικά κωλύματα κατά τη διαδικασία έγκρισης της κυκλοφορίας του φάνταζαν ανυπέρβλητα. Πλην όμως, για μία ακόμη φορά απεδείχθη ότι, όταν η Πολιτεία αδυνατεί να πράξει τα αυτονόητα σε επίπεδο υποδομών και εξοπλισμού της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο η ιδιωτική πρωτοβουλία με άμεση, ανιδιοτελή και αποτελεσματική παρέμβαση, ως εν προκειμένω. Για μία ακόμη φορά, το μεγαλείο της μανιάτικης ψυχής αποτυπώθηκε με ουσιαστικό και χειροπιαστό τρόπο, γεμίζοντας υπερηφάνεια όλους μας.

...Η πλουσιότερη γλώσσα του κόσμου, η ελληνική, αισθάνομαι πως δεν μπορεί να αποδώσει με ακρίβεια το συναισθηματικό αμάλγαμα που διακατέχει το προσωπικό του ΚΥ Αρεοπόλεως, αλλά και εμένα προσωπικά.

Τέτοιες πράξεις αποτελούν υπόδειγμα προτροπής και μίμησης για την υπερνίκηση κάθε εμποδίου.

...Ας είναι κάθε διαδρομή του νέου μας ασθενοφόρου ένα κρεσέντο προσφοράς στη ζωή και τον άνθρωπο και μία απόλυτη ικανοποίηση και δικαίωση για τους δωρητές του..."

(Ανάργυρος Δ. Μαριόλης διευθυντής ΚΥ Αρεόπολης)

Σχόλια:

Powered by Web Agency