Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 07:05:11 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: καλοκαιρι 2012 | Δημος Μονεμβασιας | Αρχαγγελος-Μαραθιας

Αρχάγγελος και Μαραθιάς, διακοπές για πάντα!

Ένα ιδιαίτερο χωριουδάκι, στο δρόμο προς Νεάπολη, καταφέρνει κάθε χρόνο να συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα, η στενή λωρίδα γης που κόβει τη θάλασσα, θα σας βοηθήσει να τον ξεχωρίσετε από ψηλά.

Στον Αρχάγγελο μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστες διακοπές και να χορτάσετε θάλασσα. Οι παραλίες του είναι απάνεμες και τα νερά καταγάλανα και καθαρά.

thumb arch angel s2thumb beach life 3Πέρα από την παραλία του χωριού, θα βρείτε πολλά μικρά κολπάκια στη γύρω περιοχή. Επίσης σε κοντινή απόσταση, θα συναντήσετε τη μήκους 3 χλμ παραλία της Χαρακιάς και την οργανωμένη αμμώδη παραλία της Πυλάς.

Λειτουργούν πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ και μπαράκια.

Οι λάτρεις των θαλασσινών θα ικανοποιηθούν από τη μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες.

Εστιατόρια: Το Αγκίστρι | Ο Γλάρος

 

Μαραθιάς

marathias_4Προχωρώντας ακόμα νοτιότερα, πριν φτάσουμε στον κάμπο των Βοιών, συναντούμε το χωριό Ελίκά. Στο κέντρο του χωριού, υπάρχει διασταύρωση, όπου στρίβοντας δεξία μετά από 5 λεπτά, φτάνουμε στην μεγάλη αμμουδερή Παραλία του Μαραθιά.

Ο Μαραθιάς προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και όσοι τον επιλέξουν για τις διακοπές τους, θα αποζημειωθούν. Στην περιοχή λειτουργούν ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, καφέ και μπαράκια. Το καλοκαίρι γεμίζει με κόσμο, ενώ κάθε Αύγουστο διοργανώνεται από τον τοπικό σύλλογο, ένα από τα πιο φημισμένα beach party της Λακωνίας.

Φωτογραφίες Αρχάγγελος:

 

Φωτογραφίες Μαραθιάς:

 

Σχόλια:

Powered by Web Agency