Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 08:36:13 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: διεθνη | κοσμος | ΗΠΑ : Ο Τραμπ μετέτρεψε τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου σε σόου με τανκς και αεροπλάνα...

ΗΠΑ : Ο Τραμπ μετέτρεψε τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου σε σόου με τανκς και αεροπλάνα...

TRAMP.2Ένα γυάλινο κλουβί για τους VIP, ένα άρμα μάχης, αεροπλάνα stealth να πετάνε πάνω από το πλήθος. Ο Ντ. Τραμπ μετέτρεψε τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ σε προσωπικό σόου με μπόλικη πατριδοκαπηλία..

Η Τζαν Σάιρικ και δύο φίλες της ταξίδεψαν περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα από το Άρκανσο για να παραστούν στους εορτασμούς του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον με αφορμή την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Ωστόσο κάποιοι κάτοικοι της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας κράτησαν αποστάσεις φοβούμενοι ότι θα τους θεωρήσουν υποστηρικτές του Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος έθεσε τον εαυτό του στο επίκεντρο των φετινών εορτασμών για την 4η Ιουλίου με την ομιλία του μπροστά από το Μνημείο Λίνκολν και τη διοργάνωση ενός σόου με στόχο να επιδείξει τη στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ.

Οι επικριτές του κατηγόρησαν τον Τραμπ ότι πήρε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και ότι πολιτικοποίησε μια παραδοσιακά μη πολιτική γιορτή. Οι υποστηρικτές του απαντούν ότι απλώς «επέδειξε την αγάπη του» για την πατρίδα του και τον στρατό της...(Γ.Τ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency