Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 06:11:57 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: διεθνη | κοσμος | Τραμπ : «Εντελώς κατασκευασμένες» οι μαρτυρίες που περιέχει η έκθεση Μάλερ.

Τραμπ : «Εντελώς κατασκευασμένες» οι μαρτυρίες που περιέχει η έκθεση Μάλερ.

TRAMP.GLOSAΟ Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε σήμερα τις «εντελώς κατασκευασμένες» μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στην έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για τις υποψίες περί συνέργειας, το 2016, ανάμεσα στην ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του αμερικανου προέδρου και τη Ρωσία.

«...Διατυπώνονται για μένα εντελώς κατασκευασμένοι και εντελώς ψευδείς ισχυρισμοί από ορισμένα πρόσωπα στην παραληρηματική έκθεση Μάλερ, η οποία γράφτηκε από 18 θυμωμένους Δημοκρατικούς λυσσασμένους εναντίον του Τραμπ», έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος σ' ένα πρωινό μήνυμά του στο Twitter.

...Ορισμένοι απ' αυτούς τους ισχυρισμούς είναι «απόλυτες βλακείες», έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος σ' ένα άλλο μήνυμα στο Twitter.

«Προσέξτε τους ανθρώπους που κρατούν δήθεν 'σημειώσεις', όταν οι σημειώσεις δεν υπήρξαν ποτέ μέχρι να τις χρειαστούν», πρόσθεσε.

....Η έκθεση Μάλερ επικαλείται, ως πηγή ορισμένων αποσπασμάτων της, τις σημειώσεις που είχαν κρατήσει για παράδειγμα αξιωματούχοι υπουργείων.

«Είναι μια απάτη η οποία άρχισε με τρόπο παράνομο και η οποία δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ», πρόσθεσε αναφερόμενος στην έρευνα.

...Η Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής ζήτησε να της δοθεί το πλήρες κείμενο

...Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζέρολν Νάντλερ ζήτησε σήμερα επισήμως να δοθεί στην Επιτροπή του η πλήρης έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για τη Ρωσία, λέγοντας πως δεν μπορεί να δεχθεί την επεξεργασμένη εκδοχή της που «αφήνει το Κογκρέσο στο σκοτάδι».

«...Η επιτροπή μου χρειάζεται και δικαιούται να έχει την πλήρη εκδοχή της έκθεσης και τα στοιχεία στα οποία βασίζεται, όπως γινόταν και στο παρελθόν. Η απάλειψη ευαίσθητων πληροφοριών απ' αυτή φαίνεται πως είναι εκτεταμένη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κανένα από τα πραγματικά στοιχεία που είχε ο ειδικός εισαγγελέας», αναφέρει ο Νάντλερ σε δήλωσή του μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης των 448 σελίδων...(Γ.Τ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency