Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 04:01:18 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: διεθνη | κοσμος | Επιστολή του Πούτιν προς τον Ασαντ.

Επιστολή του Πούτιν προς τον Ασαντ.

putinΟ Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόϊγκου πραγματοποίησε με εντολή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν επίσκεψη εργασίας στην Δαμασκό κατά την διάρκεια της οποίας παρέδωσε μήνυμα του Ρώσου προέδρου στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο περιεχόμενο της...

...Στην Δαμασκό σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ο Σεργκεί Σόϊγκου είχε συνομιλίες με τον Μπασάρ Αλ Άσαντ, με τον οποίο συζήτησε θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ζητήματα ασφάλειας στην Μέση Ανατολή και ζητήματα που αφορούν την κατάσταση μετά την διευθέτησης της διένεξης στην Συρία. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιστροφή των προσφύγων στη χώρα καθώς και ζητήματα ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας στη συνάντηση του με τον Σύρο πρόεδρο επεσήμανε ότι στη Συρία με την υποστήριξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας σημειώθηκαν σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας, τέθηκε τέλος στην αυθαιρεσία και στην εξάπλωση της, ενώ κατέστη δυνατόν να διατηρηθεί το συριακό κράτος και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια ειρηνική ζωή των πολιτών του.

...Ο Σεργκέι Σόϊγκου, είπε επίσης ότι οι επιτυχίες αυτές της συριακής κυβέρνησης δεν είναι αρεστές σε όλους, όπως και ότι οι δυτικές δυνάμεις προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις όποιες θετικές αλλαγές στην Συρία και δημιουργούν νέα εμπόδια που σχετίζονται με τον τερματισμό της κρίσης...(Γ.Τ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency