Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 05:15:09 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: διεθνη | κοσμος | Ο Πλανήτης υποκλίνεται στους διασώστες της Ταϊλάνδης.

Ο Πλανήτης υποκλίνεται στους διασώστες της Ταϊλάνδης.

TAILANDH.ELIKOPTΤα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον Πλανήτη, έχουν «πλημμυρίσει» με ευχές και ανακούφιση στο άκουσμα της είδησης ότι τα σωστικά συνεργεία άρχισαν να βγάζουν τα παιδιά από το σύμπλεγμα σπηλαίων της Ταϊλάνδης, όπου είχαν εγκλωβιστεί για περίπου δύο εβδομάδες.

...Σε ένα από τα tweets αναφέρεται ότι «Ο κόσμος μόλις βρήκε την πιο θαραλλέα και ποδοσφαιρική ομάδα», δείχνοντας ένα σκίτσο με τους δύτες να μεταφέρουν το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στους μικρούς εγκλωβισμένους ποδοσφαιριστές.

...Σε άλλη ανάρτηση αναφέρεται ότι το θαύμα μόλις ξεκίνησε, με σκίτσα όπου το σύμπλεγμα σπηλαίων σχηματίζει τη λέξη hope (ελπίδα), με τη φωτογραφία που έβγαλαν οι διασώστες να κρατούν τα χέρια τους σε μια ένδειξη ενότητας και αλληλεγγύης, αλλά και αποφασιστικότητας για την επιτυχή έκβαση της πρωτοφανούς επιχείρησης για τη διάσωση των μικρών ποδοσφαιριστών.

...Είναι σαφές ότι το δράμα των παιδιών, αλλά και η ηρωική προσπάθεια των διασωστών έχουν εμπνεύσει τον πλανήτη και όλοι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τη δουλειά που γίνεται στο σύμπλεγμα σπηλαίων της Ταϊλάνδης, με δεδομένο ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και άνευ προηγουμένου επιχείρηση.

...Άλλωστε, αυτό που σημειώνουν όλοι είναι πως τα παιδιά με τον προπονητή τους είναι εξαντλημένα καθώς παραμένουν σχεδόν 15 ημέρες μέσα στη σπηλιά...(Γ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency