Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 10:11:23 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: διεθνη | κοσμος | Αεροπορική τραγωδία στην Αλγερία.

Αεροπορική τραγωδία στην Αλγερία.

ALGERIA.AEROSKAFOSΤουλάχιστον 181 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους Ιλιούσιν-76 σήμερα στην Αλγερία, όπως μετέδωσε ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός Ennahar και όπως επιβεβαιώνεται από το αλγερινό υπουργείο Άμυνας, ενώ σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται τοπικές πηγές, ο αριθμός των νεκρών πιθανόν να ξεπεράσει τους 200.

...Το αεροσκάφος τύπου Ιλιούσιν συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Μπούφαρικ, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων δυτικά του Αλγερίου, της αλγερινής πρωτεύουσας, μετέδωσαν το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας APS και τα αλγερινά τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία επικαλούμενα στρατιωτική πηγή κάνουν λόγο για 100 επιβαίνοντες και μεταδίδουν πλάνα με το αεροσκάφος να φλέγεται. Το αεροσκάφος κατευθυνόταν στην πόλη Μπεσάρ.

...Τα πλάνα δείχνουν μαύρο καπνό να υψώνεται κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο και ένα πλήθος αξιωματούχων ασφαλείας και άλλων προσώπων να βρίσκεται κοντά στον τόπο της συντριβής. Πίσω από τα δέντρα διακρίνεται η ουρά του αεροσκάφους...

To πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετέδωσε ότι τουλάχιστον 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την πτώση του στρατιωτικού αεροσκάφους...(Γ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency