Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 09:45:34 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: διεθνη | κοσμος | ΗΠΑ : Ένοπλος κρατάει ομήρους σε κέντρο βετεράνων στη Καλιφόρνια.

ΗΠΑ : Ένοπλος κρατάει ομήρους σε κέντρο βετεράνων στη Καλιφόρνια.

USA.kalif.OMHRIAΈνοπλος άνδρας κρατά τρεις ομήρους σε κέντρο βετεράνων στην κομητεία Νάπα στην Καλιφόρνια, όπως έκανε γνωστό αξιωματούχος της πυροσβεστικής...Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ομηρία εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς. Η αστυνομία, όπως επισημαίνει το KTVU, κάνει λόγο για 15-20 πυροβολισμούς που σημειώθηκαν εντός των εγκαταστάσεων...

...Αξιωματούχος του κέντρου τόνισε στο KFOR4 ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω ή μέσα στο κτίριο.

...Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή προειδοποιώντας τους πολίτες να μην πλησιάσουν το σημείο. Αξιωματούχοι του FBI έχουν σπεύσει ενώ ομάδα της SWAT πρόκειται να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον ένοπλο.

...Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένας άνδρας με αυτόματο όπλο, ντυμένος στα μαύρα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μπήκε στις εγκαταστάσεις και κρατάει ομήρους. Άγνωστο είναι αν υπάρχουν τραυματίες.

...Στις εγκαταστάσεις όπου σημειώθηκε το περιστατικό, οι οποίες λειτουργούν από το 1884, ζουν περισσότερα από 1.000 άτομα και πρόκειται για τον μεγαλύτερο οίκο βετεράνων στις ΗΠΑ...(Γ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency