Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 09:55:44 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: διεθνη | κοσμος | Σύρος πολεμικός ανταποκριτής σκοτώθηκε στην Αν. Γούτα.

Σύρος πολεμικός ανταποκριτής σκοτώθηκε στην Αν. Γούτα.

SYROS.DHMOSIOGRΟ Σύρος πολεμικός ανταποκριτής Χασάν Μπαντράν σκοτώθηκε σήμερα στη Ανατολική Γούτα την ώρα που κάλυπτε τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην περιοχή, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti επικαλούμενο το συριακό πρακτορείο SANA..

...Το πρακτορείο SANA αναφέρει για τον θάνατο του Σύρου πολεμικού ανταποκριτή, που δούλευε για τον συριακό στρατό και τις ομάδες που έχουν συμμαχήσει με τον Άσαντ, ότι «σκοτώθηκε ενώ κάλυπτε στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Τζαμπάτ Αλ Νούσρα στην Ανατολική Γούτα»

...Ο συριακός στρατός συνεχίζει την στρατιωτική επιχείρηση στην Ανατολική Γούτα. Σήμερα οι αντάρτες έβαλαν με πυρά εναντίον αυτοκινητοπομπής αμάχων που επιχειρούσαν να φθάσουν στην νότια έξοδο της Ανατολικής Γούτα, στον οικισμό Μπεχά.

...Αργότερα οι αντάρτες άρχισαν να βάλουν και στο σημείο εξόδου, όπου βρίσκονταν συγγενείς των αμάχων, όπως επίσης και μερικά τηλεοπτικά συνεργεία της ρωσικής τηλεόρασης και των δυτικών χωρών και ο ανταποκριτής του Ria Novosti. Ωστόσο κανείς δεν τραυματίσθηκε...(Γ.Τ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency