Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 01:22:06 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: διεθνη | κοσμος | Οι Βρετανοί δεν εμπιστεύονται τη Τερέζα...

Οι Βρετανοί δεν εμπιστεύονται τη Τερέζα...

BRETANIA.TER.MEIΤο 50% των βρετανών ψηφοφόρων πιστεύει ότι ...η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι δεν μπορεί να φέρει τη σωστή και δίκαιη συμφωνία για το Brexit, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου ORB που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα...«Υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει προκειμένου να πείσουμε τη βρετανική κοινή γνώμη ότι η πρωθυπουργός μπορεί να πετύχει τη σωστή συμφωνία για τη Βρετανία» τονίζεται σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το ORB.

...Πριν από ένα χρόνο, μόλις το 35% των ψηφοφόρων πίστευε ότι η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης ήταν σε θέση να φέρει τη σωστή και δίκαιη συμφωνία για το Brexit.
...Η δημοσκόπηση κατέδειξε επίσης ότι οι ερωτηθέντες εμφανίζονται διχασμένοι σχετικά με το αν η Βρετανία θα είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση: το 43% θεωρεί πως θα είναι, ενώ το 42% υποστηρίζει ότι δεν θα είναι.
..Βάσει της έρευνας, το 63% των ψηφοφόρων αποδοκιμάζει τους χειρισμούς της βρετανικής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις για το Brexit, ένας αριθμός λίγο χαμηλότερος σε σύγκριση με προηγούμενους μήνες.
...Στο ερώτημα εάν το θέμα του ελέγχου της μετανάστευσης είναι σημαντικότερο σε σύγκριση με εκείνο της επίτευξης μιας συμφωνία για το ελεύθερο εμπόριο με την ΕΕ, το 47% των ψηφοφόρων δήλωσε ότι διαφωνεί.
...Στη δημοσκόπηση του ORB συμμετείχαν 2.023 ψηφοφόροι και διενεργήθηκε το διάστημα 5-7 Ιανουαρίου...(Γ.Τ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency