Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 12:10:44 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | τοπικη αυτοδιοικηση | Δήμος Αθηναίων : Ο Γ. Μπρούλιας αντικαταστάτης του Γ. Καμίνη.

Δήμος Αθηναίων : Ο Γ. Μπρούλιας αντικαταστάτης του Γ. Καμίνη.

MPROYLIASΟ μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος καθαριότητας θα είναι ο «μεταβατικός» δήμαρχος της πρωτεύουσας και θα παραδώσει την 1η Σεπτεμβρίου το δήμο στον εκλεγέντα από τις εκλογές της 26ης Μαΐου

....Με 18 ψήφους από τα μέλη – δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Καμίνη, εξελέγη πριν λίγη ώρα νέος δήμαρχος της Αθήνας, ο Γιώργος Μπρούλιας. Ο κ. Μπρούλιας -μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος καθαριότητας- θα είναι ο «μεταβατικός» δήμαρχος της πρωτεύουσας και θα παραδώσει την 1η Σεπτεμβρίου το δήμο στον εκλεγέντα από τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

...Ο κ. Μπρούλιας εξελέγη στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα όπως ορίζει ο νόμος και υπερίσχυσε του νυν προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Επαμεινώνδα Λαμπρακάκη που είχε θέσει επίσης υποψηφιότητα και έλαβε επτά ψήφους. Στη ψηφοφορία υπήρξε και ένα άκυρο.

...Η εκλογή νέου δημάρχου δρομολογήθηκε μετά την παραίτηση την περασμένη βδομάδα του Γιώργου Καμίνη. Ο κ. Καμίνης παραιτήθηκε, όπως ορίζει ο νόμος προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency