Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 09:04:11 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | τοπικη αυτοδιοικηση | Ο υπόδικος Μαρινάκης ξανά υποψήφιος στον Δήμο Πειραιά !

Ο υπόδικος Μαρινάκης ξανά υποψήφιος στον Δήμο Πειραιά !

MARIN.KYRIAKOSΤην ημέρα (Τετάρτη 17/4) που ανακοινώθηκε ότι παραπέμπεται οριστικά σε δίκη για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέλεξε να διοργανώσει την προεκλογική του φιέστα, θέτοντας σε ρόλο κομπάρσου τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά, Γ. Μώραλη και ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».

....Μάλιστα, ο επιχειρηματίας βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να μας προϊδεάσει για το είδος της δημοσιογραφίας που θα προάγει μέσα (και) από το τηλεοπτικό του κανάλι, το «ΟΝΕ», το οποίο αξιοποιήθηκε (μέσω youtube και social media) ως μέσω προβολής του σόου που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του γηπέδου «Καραϊσκάκη»:

....Tο «no politica» των φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού έχει πάει προ πολλού περίπατο και ο επιχειρηματίας, χρηματοδότης μεταξύ άλλων της ΝΔ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «την πιο ανακόλουθη κυβέρνηση όλων των εποχών» και διατυπώνοντας την προσδοκία ότι «ο Πειραιάς θα στείλει το μήνυμα για να μπει τέλος στη διαρκή παρωδία που παρακολουθούμε».

....Όλο αυτό το event, σε απευθείας σύνδεση, με εντυπωσιακά γραφικά και ρεπόρτερ που μετέδιδαν με λεπτομέρειες το «όραμα» του Β. Μαρινάκη, του πραγματικού δημάρχου της πόλης του Πειραιά. Αν αυτό σας θυμίζει κάτι από Μπερλουσκόνι, αρκεί μία ολιγόλεπτη παρακολούθηση του σχετικού βίντεο για να καταλάβετε ότι ακόμα και αυτό το όριο ξεπεράστηκε κατά πολύ...

.....Και φυσικά, όλες οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο γνωστός ολιγάρχης, αποτελούν προϊόν στης «στοχοποίησης» που γίνεται εναντίον του, την οποία ανέλυσε για άλλη μία φορά εκτενώς χρησιμοποιώντας, όπως οι επικοινωνιολόγοι προκρίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις, μια ρήση του Καζαντζάκη: «Πραγματικά, δεν περίμενα ποτέ ότι η διάθεσή μου να προσφέρω στον τόπο και την πατρίδα μου χωρίς να περιμένω τίποτα και από κανέναν, θα αποτελούσε αφορμή για να γνωρίσω τον φθόνο ενός ακραία κυνικού συστήματος εξουσίας, το οποίο επιστρατεύει θεσμικά παράκεντρα και επίορκους κρατικούς λειτουργούς, επιχειρώντας να καταστήσει εργαλείο λάσπης την ίδια την δικαστική εξουσία, για να σπιλώσει όσους δεν υποκύπτουν στις διαταγές του. Το ξέρετε όλοι πολύ καλά ότι δεν λυγίζω.

....Όπως έλεγε και ο Νίκος Καζαντζάκης, η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει. Ιδιαίτερα όταν δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όπως εγώ που ουδεμία σχέση είχα ή θα μπορούσα να έχω με στημένες κατηγορίες. Έχω μάθει να κάνω υπομονή και στο τέλος δικαιώνομαι πανηγυρικά. Ωστόσο, να είστε βέβαιοι πως δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτό το πανέμορφο ταξίδι μας και θα το έκανα ξανά και ξανά. Εξάλλου το αυθόρμητο χαμόγελο και η μεγάλη αγάπη των αμέτρητων φίλων και των ανθρώπων που μεγαλώσαμε μαζί είναι για μένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή και η δύναμη να ξεπερνώ κάθε εμπόδιο».

Σχόλια:

Powered by Web Agency