Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 10:14:40 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | τοπικη αυτοδιοικηση | Βουλή: Ψήφισμα αποδοκιμασίας της συμπεριφοράς του γαλάζιου προέδρου της ΕΝΠΕ, Κώστα Αγοραστού.

Βουλή: Ψήφισμα αποδοκιμασίας της συμπεριφοράς του γαλάζιου προέδρου της ΕΝΠΕ, Κώστα Αγοραστού.

AGORASTOS.KΑποδοκιμασία της συμπεριφοράς του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) Κώστα Αγοραστού, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιφερειών, πρόκειται να εκφράσει η Επιτροπή με ψήφισμά της...

...Επίσης θα απαντά σε δελτίου Τύπου της ΕΝΠΕ, το οποίο αναφερόταν στην συγκεκριμένη συνεδρίαση (16ης Μαΐου) κατά την οποία ο κ. Αγοραστός είχε αποβληθεί από τον πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειών, Δ. Γάκη, επειδή, όπως είχε πει, είχε επιδείξει προσβλητική συμπεριφορά και αναφερόταν με ειρωνικό τρόπο τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών.

...Η πλειοψηφία της επιτροπής αποφάσισε να υπάρξει απάντηση προς την ΕΝΠΕ, καθώς εκτίμησε ότι στο δελτίο Τύπου αυτό, όχι μόνον αντιστρέφεται η πραγματικότητα, αλλά περιέχονται σε αυτό απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής Επιτροπής, που αντανακλούν στο σύνολο των μελών της, τους οποίους και απορρίπτει.

...Το κείμενο της απάντησης της Επιτροπής, θα αναφέρει συγκεκριμένα ότι "αποδοκιμάζει την αντιδημοκρατική και απαξιωτική για το Κοινοβούλιο και τους θεσμούς, συμπεριφορά του προέδρου της ΕΝΠΕ, η οποία παρήγαγε το δελτίο Τύπου της 23ης Μαΐου και απορρίπτει τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του δ.σ. της ΕΝΠΕ, μέσω του δελτίου Τύπου που εξέδωσε προς το πρόσωπο της επιτροπής Περιφερειών, οι οποίοι αντανακλούν συνολικά στην επιτροπή Περιφερειών και προσβάλλουν το κύρος της".

"...Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα συνοδεύεται από τα πρακτικά της συνεδρίασης και το οπτικοακουστικό υλικό", είπε ο κ. Γάκης.

...Την διαφωνία τους να υπάρξει απάντηση προς την ΕΝΠΕ, ώστε να μην δοθεί έκταση στο θέμα, εξέφρασαν οι βουλευτές της ΝΔ, Γ. Γεωργαντάς και Γ. Κοντογεώργης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΔΗΣΥ) ο Ιω. Δελλής (ΚΚΕ) και ο Κ. Κατσίκης (ΑΝΕΛ)...(Β.Κ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency