Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 06:05:19 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | "Δεν θα καταφέρουν να θάψουν το σκανδάλο της Novartis..."

"Δεν θα καταφέρουν να θάψουν το σκανδάλο της Novartis..."

ADONIS.NOBARTIS«Η δικογραφία της δήθεν 'σκευωρίας' είναι γυμνή από αποδεικτικά στοιχεία. Προκειμένου να μην εκτεθεί ανεπανόρθωτα, επιλέγει να μην περιλαμβάνει η Προανακριτική τον Αλέξη Τσίπρα» σημειώνει στην «Αυγή» ο Σπύρος Λάππας σχολιάζοντας την επιλογή της Ν.Δ. να προτείνει σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής μόνο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για τη δήθεν «σκευωρία» σε σχέση με το σκάνδαλο Novartis. Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι με την κίνηση αυτή ο πρωθυπουργός προσπαθεί να ικανοποιήσει «εν μέρει» το «ακραίο και ρεβανσιστικό κομμάτι του κόμματός του, στο οποίο κυριαρχεί απόλυτα ο κύριος Σαμαράς».

Ο Σπ. Λάππας υπογραμμίζει ότι επιδίωξη της Ν.Δ. είναι ότι η σύσταση της προανακριτικής «θα ασκήσει πίεση και θα επηρεάσει τους Εισαγγελικούς Λειτουργούς που συνεχίζουν να ερευνούν το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis» και δεν παραλείπει να θυμίσει τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της Ν.Δ. για τη διαφθορά στον χώρο της Υγείας.

Παράλληλα χαρακτηρίζει «πρωτοφανή» την επιλογή της Ν.Δ. να προτάξει τη δικογραφία που «περιέχει μόνο τις μηνυτήριες αναφορές Σαμαρά - Βενιζέλου και μία κατάθεση του κ. Αγγελή» και να αφήσει δεύτερη τη δικογραφία για την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου μετά από αίτημα της Εισαγγελίας Διαφθοράς...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency