Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 05:24:25 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ν. Παππάς για Ελληνικό: Η βιώσιμη ανάπτυξη θέλει σχέδιο και όχι αποσπασματικές χάρες σε ημετέρους.

Ν. Παππάς για Ελληνικό: Η βιώσιμη ανάπτυξη θέλει σχέδιο και όχι αποσπασματικές χάρες σε ημετέρους.

pappas.ΝΙΚ.3«Η αποχώρηση των δυο ξένων επενδυτών από το Ελληνικό αποτελεί αρνητική εξέλιξη συνολικά για την οικονομία. Ευχόμαστε η επένδυση να προχωρήσει και η Lamda Development να καταφέρει να βρει τα χρήματα για να γίνει το έργο.

Η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε πετύχει ρεκόρ Ξένων Άμεσων Επενδύσεων, φέρνοντας παράλληλα την Ελλάδα στην κορυφή της ενεργοποίησης επενδύσεων στο πλαίσιο του «Σχεδίου Γιούνκερ». Αποδεικνύεται περίτρανα, λοιπόν, ότι η βιώσιμη ανάπτυξη θέλει σχέδιο.

Όχι αποσπασματικές χάρες σε ημέτερους, με καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων και των όρων προστασίας του περιβάλλοντος.»..

Αυτά, τονίζει σε δήλωσή του, ο τομεάρχςη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β' Αθηνών, Νίκ. Παππάς...
Έμεινε μόνος του ο Λάτσης στο Ελληνικό

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη, με μια... φλύαρη ανακοίνωση, η Lamda Development γνωστοποίησε ότι δεν έφτασε σε συμφωνία με τους άλλους δύο εταίρους της στο επενδυτικό σχήμα (από Κίνα και Αμπου Ντάμπι) και ότι θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 650 εκατ. ευρώ, διαβεβαιώνοντας ότι αν αυτή δεν καλυφθεί ο βασικός μέτοχος «Consolidated LAMDA Holdings», συμφερόντων οικογένειας Λάτση, θα αποκτήσει τις αδιάθετες μετοχές...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency