Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 03:46:00 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Καραγκιοζιλίκια και ύβρεις από βουλευτίνα του Κούλη.

Καραγκιοζιλίκια και ύβρεις από βουλευτίνα του Κούλη.

MHTSOTAKHS.LYPHΣτην Επιτροπή Διαφάνειας και Θεσμών της Βουλής η βουλευτής της ΝΔ, Ζωή Ράπτη, υποστήριξε πως «εντυπωσιάζομαι πως από ένα φερόμενο δημοκρατικό κόμμα, το ΣΥΡΙΖΑ, έρχονται εδώ οι εκπρόσωποί του και ως δημόσιοι κατήγοροι, κουνούν το δάχτυλο στους υποψηφίους ζητώντας τους να αποποιηθούν την κομματική τους ταυτότητα προκειμένου να μπορέσουν να καταλάβουν την προτεινόμενη θέση».

...Για την Ζωή Ράπτη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δημοκρατικό κόμμα κάτι που έχει να ακουστεί από το 2008 και μάλιστα ειπώθηκε στην Επιτροπή Διαφάνειας και Θεσμών, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρου Λάππα.

Ειδικότερα, ο Σπ. Λάππας αντιδρώντας σφοδρά στα όσα υποστήριξη η κ. Ράπτη είπε: «...Κύριε πρόεδρε, επειδή είμαστε επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, για πρώτη φορά από το 2008 ακούστκε σήμερα στην επιτροπή το εξής εξωφρενικό: ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ως φερόμενο δημοκρατικό κόμμα. Και ρωτώ δημοσίως και το κόμμα της ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη η αξιωματική αντίπολίτευση του 32% είναι φερόμενο δημοκρατικό κόμμα; Θέλουμε μια απάντηση.

Φυσικά η κα. Ράπτη «τα μάζεψε» μετά τη αντίδραση του Σπ. Λάππα, ενώ υποστήριξε πως εννοείται ότι δεν ισχύει και ότι δεν θυμόταν ότι όντως το έχει πει αυτό το πράγμα...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency