Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 05:40:38 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Βαρεμένος: Δικαιώνεται η επιλογή μας να μη δεχθούμε αύξηση διοδίων τον περασμένο Ιούλιο .

Βαρεμένος: Δικαιώνεται η επιλογή μας να μη δεχθούμε αύξηση διοδίων τον περασμένο Ιούλιο .

BAREMENOS«Το γεγονός ότι ο σημερινός Υπουργός κ. Καραμανλής δεν έφερε στη Βουλή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου του ΣΥΡΙΖΑ έγινε για να δικαιωθεί η θέση της εταιρείας ότι πρόκειται για χειρονομία καλής θέλησης (προς ποιον άραγε;)», δηλώνει ο τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ...

Αίσθημα δικαίωσης για τις ενέργειες της προηγούμενης κυβέρνησης να μη δεχθεί τις αυξήσεις που είχαν εξαγγελθεί κατά τους προηγούμενους μήνες, εκφράζει ο τομεάρχηςΥποδομών-Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος. Ωστόσο θεωρεί πως το κομβικό ερώτημα για το ποιός ήταν ακριβώς ο λόγος που επέβαλε στην εταιρεία να ανακοινώσει αύξηση διοδίων, λίγο πριν τις εκλογές τον περασμένο Ιούλιο.

Η δήλωση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και τομεάρχη Υποδομών-Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου, για τη μη αύξηση των διοδίων:

«Η μη αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό, έρχεται να δικαιώσει πανηγυρικά την αντίσταση και άρνηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του αρμόδιου Υπουργού, να δεχθούν οποιαδήποτε αύξηση τον περασμένο Ιούλιο. Το γεγονός ότι ο σημερινός Υπουργός κ. Καραμανλής δεν έφερε στη Βουλή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου του ΣΥΡΙΖΑ που απέτρεπε τις αυξήσεις, πιστεύουμε ότι δεν το έκανε ακριβώς επειδή η ΠΝΠ ήταν του ΣΥΡΙΖΑ και όχι απλώς για να δικαιωθεί η θέση της εταιρείας ότι πρόκειται για χειρονομία καλής θέλησης (προς ποιον άραγε;)

Το ερώτημα όμως παραμένει, ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος που επέβαλε στην εταιρεία να ανακοινώσει αύξηση διοδίων, λίγο πριν τις εκλογές τον περασμένο Ιούλιο, ενώ σήμερα ο λόγος αυτός εξέλειπε εκτός και αν δεν χρειάζεται καν απάντηση στο ερώτημα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;»

Σχόλια:

Powered by Web Agency