Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 04:39:48 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Φάμελλος: «Θα λέμε δυναμικά όχι σε ό,τι μειώνει τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας».

Φάμελλος: «Θα λέμε δυναμικά όχι σε ό,τι μειώνει τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας».

FAMΕΛΟΣΘα λέμε δυναμικά «όχι» σε ό,τι μειώνει τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας, ξεκαθαρίζει ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σε χθεσινή του συνέντευξη στην Κυριακάτικη Real News και στο Φοίβο Κλαυδιανό. Ταυτόχρονα επικρίνει τη Ν.Δ. για προσπάθεια ελέγχου της αγοράς, που υποκρύπτεται πίσω από την παύση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

...Θεωρεί το νόμο για το επιτελικό κράτος ως χοντροκομμένη προσπάθεια κομματικοποίησης, με λογικές της Δεξιάς του '50, ενώ προβλέπει ότι η αντιμετώπιση της παραβατικότητας μέσα και έξω από τα ιδρύματα «δεν θα λυθεί με την κατάργηση του ασύλου» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επιδιώκει «την απαξίωση του δημόσιου πανεπιστημίου, αλλά και το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των ΕΛΠΕ».
...Τέλος αναφέρει ότι η περιβαλλοντική προστασία και η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή αποτελούν τη μεγαλύτερη πολιτική μεταρρύθμιση που απαιτείται παγκοσμίως σε παραγωγή, κατανάλωση, κοινωνική λειτουργία, Αυτοδιοίκηση και καθημερινότητα....(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency