Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 05:01:12 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αλ. Χαρίτσης για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ: Προγραμματική αντιπολίτευση και κοινωνική διεύρυνση.

Αλ. Χαρίτσης για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ: Προγραμματική αντιπολίτευση και κοινωνική διεύρυνση.

xaritsis.Β«Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια τεράστια προσπάθεια τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια. Πέτυχε πάρα πολλά πράγματα. Πέτυχε στον στρατηγικό του στόχο να βγάλει τη χώρα επιτέλους από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Πέτυχε να ξαναφέρει την οικονομία σε ρυθμούς ανάπτυξης, σε ένα πολύ δύσκολο πολιτικό και επικοινωνιακό περιβάλλον», επισήμανε ο Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στο CNN Greece.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα παραμείνει κόμμα της Αριστεράς», τόνισε σε άλλο σημείο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη ημέρα της συγκρότησης του ήταν ένας πολιτικός χώρος στον οποίο συναντιούνταν δυνάμεις διαφορετικών ιδεολογικών καταβολών. Αυτό είναι ένας πλούτος τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον απεμπόλησε ποτέ, και θα συνεχίσει να τον έχει και στο μέλλον».

«Είναι λοιπόν ένα κόμμα της Αριστεράς, το οποίο όμως έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει και να δημιουργήσει ειλικρινή όσμωση και με δυνάμεις οι οποίες μπορεί να ανήκουν στην Σοσιαλδημοκρατία, μπορεί να ανήκουν στον οικολογικό χώρο», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχουμε λοιπόν αυτή τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με όλο αυτό τον κόσμο και να τον εντάξουμε μέσα από ανοικτές διαδικασίες στην συλλογική μας προσπάθεια. Αυτό είναι και το βασικό ζητούμενο, κατά τη γνώμη μου, για την επόμενη ημέρα»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency