Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 04:18:12 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Κατρούγκαλος: Δεν έχω κανέναν φόβο για «πασοκοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατρούγκαλος: Δεν έχω κανέναν φόβο για «πασοκοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ.

KATROYGKALOS.2Την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ «να γίνει κόμμα μαζικό, νεανικό , πράσινο, εκφραστής της πληθυντικής προοδευτικής παράταξη» αναφέρεται σε συνέντευξή του στο TVXS ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κατρούγκαλος. Προσθέτει όμως πως «όσοι περιμένουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «εξημερωθεί» και θα αστικοποιηθεί μέσα από την διαδικασία αυτή είναι μακριά νυχτωμένοι».

...Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος θεωρεί επιτακτική μια «τίμια και ανοικτή συζήτηση με όσους θα ήθελαν να συμμετέχουν στην Προοδευτική Συμμαχία» για τη δημιουργία ενός νέου φορέα. Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση τονίζει πως πρόκειται για «μία σοβαρή καταστατική αλλαγή, σημειώνοντας πως «εφόσον κατατεθεί παρόμοια πρόταση, θα πρέπει να εξεταστεί όπως όλες οι άλλες».

...Τέλος, αναφορικά με το περιεχόμενο της αντιπολίτευσης που πρέπει να ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα επισημαίνει ότι «η προγραμματική/δομική αντιπολίτευση αρχών που έχουμε εξαγγείλει προϋποθέτει ταυτόχρονα πειστική κοινοβουλευτική κριτική αλλά και ανάπτυξη μαζικών αγώνων...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency