Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 09:31:55 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Το σατανικό σχέδιο της Ν.Δ. για την αποπληρωμή των θαλασσοδανείων της.

Το σατανικό σχέδιο της Ν.Δ. για την αποπληρωμή των θαλασσοδανείων της.

adonis.apelpisiaΣάλος στα social media, παράπονα και απογοητευμένα σχόλια από τους «μακεδονομάχους» δίνουν και παίρνουν.
Τη ίδια ώρα δημοσιογράφοι και γνωστά «παπαγαλάκια» προσπαθούν να ψελλίσουν κάποια εξήγηση, κάποια δικαιολογία, να διασκεδάσουν τις αιτιάσεις για υποκρισία, αλλά είναι δύσκολο.....Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία έβαλε σε εφαρμογή δαιμόνιο σχέδιο για την αποπληρωμή των των θαλασσοδανείων της, ώστε να μη δέχεται κριτική ότι δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τα του οίκου της, όταν ευαγγελλίζεται ότι θα βάλει σε τάξη τα δημοσιονομικά της χώρας.

Το δαιμόνιο σχέδιο προβλέπει να διατεθούν, μέσω τηλεπωλήσεων, οι ελαφρώς μεταχειρισμένες περικεφαλαίες και τα χρήματα να δοθούν στις τράπεζες. Το project «Πούλα κι εσύ μια περικεφαλαία. Μπορείς!» έχει αναλάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης, που, αν και υπουργός, δεν ξεχνά την παλιά του τέχνη.
«Εδώ πούλησα νανογιλέκα, δεν θα πουλήσω περικεφαλαίες, έστω και μεταχειρισμένες. Στο κάτω κάτω είναι ιστορικές και αγωνιστικές» φέρεται να δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης. «Ήρθε η ώρα να δείξεις πόσο Ανάπτυξης είσαι!» τον παροτρύνουν στενοί συνεργάτες του.

..(Νικ. Λα.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency