Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 05:13:41 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Φαρμακερά βέλη Αντώναρου για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Φαρμακερά βέλη Αντώναρου για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

MHTSOTAK.KYR.6«Άλλη μια σύνθεση υπουργικού συμβουλίου που επιβεβαιώνει τον κανονα: Μόνο πέντε γυναίκες στο νεο σχήμα. Κι απο αυτές οι δυο εκλεγμένες. Στην Ιταλία η στην Ισπανία θα είχε προκληθεί αναστάτωση -- και πολιτικά και στα ΜΜΕ. Εδώ σιωπή. Κρίμα»

...Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή σημειώνει, αναφορικά με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, πώς είναι άχαρο να διατυπώνονται κρίσεις για ένα υπουργικό συμβούλιο που δεν έχει καλά-καλά ορκισθεί, αλλά «ορισμένες καταστάσεις και νοοτροπίες δεν αλλάζουν με τίποτα».

***Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο Facebook:

«Είναι άχαρο να διατυπώνονται κρίσεις για ένα υπουργικό συμβούλιο πριν καλά-καλά ορκισθούν οι υπουργοί και πάνε στα γραφεία τους. Αλλά: Στην Ελλάδα ( και ειδικά στην κεντροδεξιά όπου ανήκω) ορισμένες καταστάσεις και ορισμένες νοοτροπίες δεν αλλάζουν με τίποτε. Όσες προσπάθειες εκμοντερνισμού κι αν υποτίθεται ότι θέλει να κάνει κάποιος. Όπως η αρνητικά εντυπωσιακή υποαντιπροσώπευση του γυναικείου φύλου στη κυβέρνηση. Αναγκαίο κακό για τους (περισσότερους) πρωθυπουργούς του χώρου. Έτσι και τώρα. Άλλη μια σύνθεση υπουργικού συμβουλίου που επιβεβαιώνει τον κανόνα: Μόνο πέντε γυναίκες στο νέο σχήμα. Κι από αυτές οι δυο εκλεγμένες. Στην Ιταλία η στην Ισπανία θα είχε προκληθεί αναστάτωση -- και πολιτικά και στα ΜΜΕ. Εδώ σιωπή. Κρίμα.»

Σχόλια:

Powered by Web Agency