Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 05:11:42 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Με δύναμη για την επόμενη μέρα...

Με δύναμη για την επόμενη μέρα...

TSIPRAS.EKLOGES.OMILIAΜέσα στην ένταση της προεκλογικής περιόδου, στα δημοσιογραφικά και τα πολιτικά γραφεία πέρασε σχεδόν απαρατήρητο ότι οι πολίτες -και αυτοί που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, και αυτοί που επέλεξαν τη Ν.Δ., και αυτοί που ψήφισαν τιμωρητικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, και όσοι ψήφισαν τα άλλα κόμματα- πήγαν στις κάλπες πεπεισμένοι πλέον ότι ζουν σε μια κανονική χώρα.

Σε μια χώρα που την έκανε κανονική, μετά από δέκα χρόνια κρίσης, η απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με πολύ κόπο, με πολλή προσπάθεια, βεβαίως και με λάθη, αλλά κυρίως στήνοντας ένα δίχτυ ασφαλείας για τους πιο αδύναμους, βγάζοντας τη χώρα από τα Μνημόνια, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη για τους πολλούς και ανακτώντας την αξιοπιστία της και την αυτοπεποίθησή της στο διεθνές στερέωμα.

Αυτή η κανονικότητα επέτρεψε στους πολίτες να μη φοβούνται. Να μη φοβούνται ούτε καν ότι η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έρθει με φόρα να καταστρέψει όσα έχτισε μετά τη λαίλαπα της κρίσης -στο κοινωνικό κράτος, στην Υγεία, στα δικαιώματα, στα δημοσιονομικά, στην εξωτερική πολιτική- η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να κάνουν λάθος.

Φρόντισαν, ωστόσο, να δώσουν σημαντική εκλογική δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μπορεί ως στιβαρή αξιωματική αντιπολίτευση να αντισταθεί σε κάθε απόπειρα κατεδάφισης...(Νικ. Λα.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency