Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 04:15:52 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Δ.Τζανακόπουλος στον Alpha: Είναι εφικτή η πολιτική ανατροπή .

Δ.Τζανακόπουλος στον Alpha: Είναι εφικτή η πολιτική ανατροπή .

tzanakopoulosvouliΤηλεοπτική αντιπαράθεση στο δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην Α Αθηνών, Δημήτρη Τζανκόπουλο, και τον υποψήφιο στο Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας, Νίκο Δένδια.

«...Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να ανεβαίνει και πιστεύω ότι είναι εφικτή η πολιτική ανατροπή στο πολιτικό πεδίο το οποίο αναδείχθηκε μετά τις ευρωεκλογές. Έχω την βαθιά πίστη, πως ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να γυρίσουμε πίσω στο σκοτάδι των μνημονιακών πολιτικών και δεν θα επιτρέψει στις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία να παλινορθωθούν στην εξουσία», είπε ο κ. Τζανακόπουλος καταθέτοντας την εκτίμησή του για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.

«...Λάβαμε θετικά μέτρα, ώστε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία», είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, και πρόσθεσε τα θετικά μέτρα έχουν αρχίσει να λαμβάνονται από τον Οκτώβριο αλλά και κατά τη διάρκεια του τριετούς προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, προσπαθήσαμε κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να την στήριξη των αδύναμων με την στήριξη των συνταξιούχων, το άνοιγμα των δημόσιων νοσοκομείων την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους και επιταχύναμε μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Ξεκινήσαμε με την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων αυξήσαμε τον κατώτερο μισθό, προχωρήσαμε σε φοροελαφρύνσεις κάναμε μειώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές σταδιακά αποκαθιστούμε την 13η σύνταξη», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε ότι «η ΝΔ δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα διατηρήσει την ρήτρα της ευνοϊκότερης ρύθμισης και της επεκτασιμότητας των συλλογικών συμβάσεων και εάν θα διατηρήσει την 13η σύνταξη, εάν και εφόσον κερδίσει τις εκλογές»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency