Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Θα μας κυβερνήσουν οι κλέφτες ;

Θα μας κυβερνήσουν οι κλέφτες ;

MHTSOTAKH.KLEFTES«...Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μια κρυφή ατζέντα, μεγάλο μέρος της οποίας αφορά στο ασφαλιστικό σύστημα», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Δέυτερη Ματιά της ΕΡΤ και στην Κατερίνα Ακριβοπούλου ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Λευτέρης Κρέτσος.

...Ο Λευτέρης Κρέτσος επιτέθηκε στη ΝΔ και τον πρόεδρό της για το εκβιαστικό δίλημμα που προβάλλει για νέες εκλογές τον δεκαπενταυγουστο: "Το δίλημμα δεν είναι αν θα πάμε σε εκλογές στις 15 Αυγούστου γιατί δεν θα βγαίνουν τα κουκιά του κ Μητσοτακη, αλλά αν στα σχολεία θα έχουν βιβλία η όχι τον Σεπτέμβριο. Εάν οι προσλήψεις – απολύσεις θα είναι 1 προς 1 ή 1 προς 5 εάν θα έχουμε συντάξεις η όχι, ασφαλιστικό, μειώσεις μισθών κλπ"

"...Ο κόσμος καταλαβαίνει. Αν μας έστειλε μήνυμα στις ευρωεκλογές, ίσως και να το χρειαζόμασταν. Έχουμε εκλογές σε μία εβδομάδα και τα διακυβεύματα είναι καθαρά. Ο κόσμος να πάρει τη δική του ευθύνη αν θέλει να τον κυβερνήσουν αυτοί που τον έκλεψαν" είπε ο Λευτέρης Κρέτσος  (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency