Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 02:20:42 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Η Ράνια Σβίγκου για τις ρατσιστικές δηλώσεις Κυρανάκη.

Η Ράνια Σβίγκου για τις ρατσιστικές δηλώσεις Κυρανάκη.

SBIGKOY.2Βολές από την υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας, Ράνια Σβίγκου, όπου ανάγκασε σε άτακτη υποχώρηση τον υποψήφιο της Ν.Δ. Κων. Κυρανάκη για τις ρατσιστικές του δηλώσεις αναφορικά με την επιδοματική πολιτική για το παιδί.

«...Ο κ. Κυρανάκης προσπαθεί μέσω Κρήτης προσπαθεί να πάει Θεσσαλονίκη. Εξηγεί εδώ και 5 λεπτά ένα τουίτ του που ήταν δύο γραμμές» ξεκίνησε η Ράνια Σβίγκου για να αναδείξει την αλλοπρόσαλλη πολιτική της Ν.Δ.

«Το πρωί ο κ. Ζούλας άδειασε τον κ. Κυρανάκη και το βράδυ ο κ. Κυρανάκης αδειάζει τον κ. Ζούλα. Βλέπω τρεις Ν.Δ., την μη μετριοπαθή του κ. Κυρανάκη, την μετριοπαθή του κ. Ζούλα και μία Ν.Δ. με ολίγη μετριοπάθεια που την εξέφρασε πριν ο κ. Χατζηδάκης. Τελικά κανένας δεν καταλαβαίνει ποια είναι η θέση της Ν.Δ.» είπε η κ. Σβίγκου.

«Τι καταλαβαίνουν όμως οι Έλληνες πολίτες αρκεί να δουν τα στοιχεία για τα επιδόματα που αφορούν το παιδί;»

«Εμείς βρήκαμε μια συνολική δαπάνη για το παιδί στα 650 εκ. και τώρα είναι 1,1 δις ευρώ. Επίσης βρήκαμε 79.000 θέσεις για τα παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τώρα οι θέσεις είναι 140.000 και δεσμευόμαστε ότι εφόσον είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, δεν θα υπάρχει παιδί εκτός βρεφονηπιακών σταθμών.»

Σχόλια:

Powered by Web Agency