Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 04:28:56 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Φίλης σε Χατζηδάκη: Αν είναι προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών να την καταργήσετε ...

Φίλης σε Χατζηδάκη: Αν είναι προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών να την καταργήσετε ...

FILHS.NΕίστε σε απόλυτο αδιέξοδο. Αν είναι επαίσχυντη και προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών να την καταργήσετε, όχι να λέτε ότι πρέπει να τηρηθούν οι όροι της «προδοσίας» τόνισε ο Νίκος Φίλης σε συζήτηση για το Μακεδονικό φέρνοντας σε απόλυτο πολιτικό αδιέξοδο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Eπόμενη μέρα».

...Από τη μια μιλούσε για εθνικά επιζήμια συμφωνία κι από την άλλη αναγνώρισε ότι στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και της «συνέχειας του κράτους» είναι αδύνατη η κατάργησή της. Μάλιστα και ο κ. Χατζηδάκης μετά τον κ. Κουμουτσάκο και τον κ. Συρίγο τάχθηκε υπέρ της επιτήρησης των όρων της συμφωνίας, κάτι που προκάλεσε την «έκρηξη» του Νίκου Φίλη ο οποίος επιτέθηκε στην υποκρισία της ΝΔ που σήμερα αλλάζει θέση αφού επί μήνες επιδίδονταν σε αναίσχυντη πολιτική εκμετάλλευση των πατριωτικών αισθημάτων του λαού, ειδικά, την περίοδο των συλλαλητηρίων και των προτάσεων μομφής.
« Αν η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και προϊόν συναλλαγής με αντάλλαγμα τις συντάξεις, οφείλετε να την καταργήσετε κι όχι να λέτε ότι θα επιτηρήσετε την εφαρμογή των όρων και των προβλέψεων μιας «προδοτικής» συμφωνίας. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται, Είστε σε απόλυτο πολιτικό αδιέξοδο.

Σχόλια:

Powered by Web Agency