Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 04:25:22 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ν. Βούτσης: Πρωτοφανής αθλιότητα των Στάθη Παναγούλη-«Μακελειού».

Ν. Βούτσης: Πρωτοφανής αθλιότητα των Στάθη Παναγούλη-«Μακελειού».

PANAGOYLHSΟ υποψ. βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, (Στ. Παναγούλης), που τον έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον μάζεψε η Γεννηματά, υβρίζει τον πατέρα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ...

Σε δήλωση για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό" προέβη το Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης: «Η πρωτοφανής αθλιότητα Στάθη Παναγούλη-Μακελειού πάνω σε ένα χαλκευμένο έγγραφο το οποίο απαντήθηκε από το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων και αποσύρθηκε εντός 24 ωρών στον ιστορικό χρόνο που όλοι γνωριζόμασταν, αποτελεί μία κατάπτυστη πολιτικά ενέργεια την οποία αναμένω ότι θα αποδοκιμάσει και ο φορέας ο οποίος φιλοξενεί αυτόν τον κύριο στα ψηφοδέλτια του αυτήν την εποχή»...(σ.σ. : ΚΙΝΑΛ).

***Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Μακελειό το οποίο βάζει στο στόχαστρο τον πατέρα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Είναι χυδαίο και κατάπτυστο. Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπολιτικών κέντρων συκοφάντησης», υπογραμμίζει η Χαριλάου Τρικούπη..

***Τι γράφει το "Μακελειό"...

Με στρουθοκαμηλικό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής των τελειωμένων πρασινοφρουρών, το σημερινό (25/6) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» που αφορά στον Γιώργο Γεννηματά και την «υπαλληλική σχέση» που αποδεδειγμένα διατηρούσε- με αναμφίβολα ιστορικά ντοκουμέντα- με το καθεστώς των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου.

«Είναι χυδαίο και κατάπτυστο. Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπολιτικών κέντρων συκοφάντησης», υπογραμμίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

Η απάντησή μας στους τελειωμένους πασόκους, έρχεται το πρωί της Τετάρτης με ένα φορτηγό ντοκουμέντα γι αυτόν τον «σπουδαίο αγωνιστή της Δημοκρατίας», τον αντιστασιακό, Γεώργιο Γεννηματά, τον γενναίο- είναι αλήθεια – κομματικό ινστρούχτορα του ΠΑΣΟΚ που μέχρι το τέλος της ζωής του, δεν είπε ούτε μία κακιά κουβέντα για τους «Επαναστάτες της 21ης Απριλίου». Και πώς να πει; Ψωμάκι του δίνανε και έτρωγε.

Ο νεκρός- όταν είναι πολιτικός- δεν δεδικαίωται για όσα έκανε στο κομματικό ρολόι της ζωής του.

Ποιος το είπε αυτό; Μα, ο ανεπανάληπτος, Γιώργος Κουρής, που τον έφαγε το χώμα, κυρία Γεννηματά και ο οποίος ήξερε καλά τον μακαρίτη τον πατέρα σας, την μνήμη του οποίου το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, τιμά και με το παραπάνω. Γι αυτό και προβάλλει τις πολύ σημαντικές υπηρεσίες που παρείχε στην κυβέρνηση Παπαδόπουλου.

Ες αύριον τα σπουδαία. Ο Λαός την ιστορία όλων σας από εμάς θα την μάθει. Και από τον Στάθη Παναγούλη που ανήκει στο κόμμα σας. Ή κάνουμε λάθος;

Oι πύλες της κολασμένης αλήθειας, μόλις άνοιξαν. Όποιος την φοβάται, και την κόλαση και την αλήθεια, να πάει να κρυφτεί. Πιστέψτε μας, οι «ρουκέτες» δεν είναι για τις γυνακούλες πάσης λογής. Οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος- ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ- δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν, να μιλάνε και πάνω απ όλα να πολιτεύονται. Αποβράσματα, ε, αποβράσματα..

Το μέγα ερώτημα, είναι τι θα κάνει τώρα η Φώφη με τον υποψήφιο βουλευτή της...

(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency