Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 05:04:05 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Τζανακόπουλος: Ανάπτυξη με αυξημένους μισθούς, νέες θέσεις εργασίας, στοχευμένες φοροελαφρύνσεις .

Τζανακόπουλος: Ανάπτυξη με αυξημένους μισθούς, νέες θέσεις εργασίας, στοχευμένες φοροελαφρύνσεις .

TZANAKOPOYLOS.2Ανάπτυξη με αυξημένους μισθούς, νέες θέσεις εργασίας, στοχευμένες φοροελαφρύνσεις, ενίσχυση του κοινωνικού κράτος είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τους περιέγραψε ο υπουργός Επικρατείας, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Αθήνας Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού KONTRA.

«Είναι αναγκαίο να έχουμε ανάπτυξη αλλά με επίκεντρο τον κόσμο της εργασίας, δηλαδή, τους εργαζόμενους. Όχι ανάπτυξη με συντριβή της εργασίας», είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και υπογράμμισε ότι «η ιδέα που βρίσκεται κάτω από το πρόγραμμα της ΝΔ είναι πως για να μπορέσει η χώρα να έχει ανάπτυξη πρέπει να συντριβεί κάθε εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα, και εμπόδιο εννοούν τους μισθούς, τα εργασιακά δικαιώματα τις συλλογικές διαπραγματεύσεις».

«...Δεν μπορεί όμως να υπάρξει συμπεριληπτική ανάπτυξη χωρίς να έχει στο επίκεντρο τους εργαζόμενους, τη δυνατότητα να βελτιώνουν διαρκώς το επίπεδο διαβίωσής τους, να βελτιώνουν διαρκώς την αγοραστική τους δύναμη, έτσι ώστε αυτό να αποτελεί και μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και σημείωσε ότι «πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές και οικονομικές τοποθετήσεις, που αντανακλώνται σε αυτές και τα διαφορετικά πολιτικά σχέδια που υπάρχουν για τη χώρα»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency