Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 09:27:29 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Γ. Δραγασάκης: Ο κ. Μητσοτάκης κάνει ότι ξεχνά τα εγκλήματά του...

Γ. Δραγασάκης: Ο κ. Μητσοτάκης κάνει ότι ξεχνά τα εγκλήματά του...

DRAGASAKHS copy«...Ο κ. Μητσοτάκης πολιτεύεται με μια «πολιτική λήθης». Σαν η ιστορία να ξεκινά το 2015. Σαν να μην χρεοκόπησαν η χώρα, σαν να μην εφάρμοσαν 2 Μνημόνια, σαν να μην έφεραν ύφεση 25% & περικοπές συντάξεων & τόσα άλλα καταστροφικά για την κοινωνία & δεινά για την οικονομία» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης στο ραδιόφωνο του News 247.

...Ο Γιάννης Δραγασάκης άσκησε σκληρή κριτική στον Γιάννη Στουρνάρα, "κάνει εκδουλεύσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Παίρνει στοιχεία τετραμήνου και κάνει προβλέψεις για όλο τον χρόνο. Δε τιμά τον θεσμό που υπηρετεί".

"Υπάρχουν κανόνες για ποια πράγματα μιλάει και για ποια όχι η Τράπεζα της Ελλάδας" συνέχισε και εκτίμησε ότι ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος στο 3,5% είναι εφικτός.

"Δεν είμαι σε προσωπική αντιδικία με τον Γιάννη Στουρνάρα" πρόσθεσε και άφησε να εννοηθεί ότι δεν τάσσεται υπέρ μιας ανανέωσης της θητείας του.

"...Ο επόμενος διοικητής πρέπει να οριστεί με θεσμικά κριτήρια και να αναβαθμίσει το κύρος της ΤτΕ" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης.

Σχόλια:

Powered by Web Agency