Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 12:37:29 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Πρόστυχοι, κυνικοί και απάνθρωποι στη Ν.Δ.δηλώνουν : Δεν χρειάζονται οι έλληνες τα κοινωνικά επιδόματα !

Πρόστυχοι, κυνικοί και απάνθρωποι στη Ν.Δ.δηλώνουν : Δεν χρειάζονται οι έλληνες τα κοινωνικά επιδόματα !

PLOYTOS.APLHSTIA«...Ανοίκεια τα επιδόματα για μια χώρα δυτική» υποστήριξε η βουλευτής της Νου-Δούλας, Όλγα Κεφαλογιάννη προσθέτοντας ότι: «...Επιδοματικές λογικές έχουν χώρες της Λατινικής Αμερικής που δεν έχουν παράδοση στο κοινωνικό κράτος».

Εντυπωσιάζει η κυνικότητα της Ν.Δ. και η παραπληροφόρηση με την οποία επιχειρηματολογεί. Η Γερμανία, η Σουηδία, η Δανία ΛΛ΄και άλλες χώρες της Ε.Ε., είναι χώρες της Λατινικής Αμερική για την υποψήφια βουλεύτρια της Ν.Δ.

Η κ. Κεφαλογιάννη συνέχισε επιπλήττοντας την αν. υπουργό Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Φωτίου για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας: «Φτωχοποιήσατε τους Έλληνες για να λέτε ότι με τα επιδόματα θα πρέπει να έρχονται και να σας ψηφίζουν στις κάλπες»

...Υποσχέθηκε μια «ανάπτυξη» που θα πετύχει μαγικά η Ν.Δ. χωρίς να λέει πώς.

«...Το επίδομα του παιδιού θα το κόψετε; 780 εκατ. δίνουμε στους ανάπηρους θα τα κόψετε;» τη ρώτησε η κ. Φωτίου αλλά η κ. Κεφαλογιάννη δεν απάντησε....Απλά, κατάπιε τη γλώσσα της...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency