Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 11:54:46 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ο Μητσοτάκης αρνείται τα θετικά μέτρα και τρομοκρατεί τους πολίτες.

Ο Μητσοτάκης αρνείται τα θετικά μέτρα και τρομοκρατεί τους πολίτες.

MHTSOTAKHS.AGRIOS«....Μας κάνει κριτική για τα θετικά μέτρα ο κ. Μητσοτάκης; Η φράση "δε θα πληρώσουμε τα σπασμένα του ΣΥΡΙΖΑ", τοποθετεί τη ΝΔ στη θέση ενός κόμματος που αρνείται τα θετικά μέτρα. Είναι απολύτως σαφές και αυτό πρέπει να γίνει καθαρό» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

....

Ο Ν. Παππάς επισήμανε ότι πολλές φορές στο παρελθόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι εκτιμήσεις της Κομισιόν και τόνισε ότι δικαιώθηκε ο πρωθυπουργός όταν πριν τις ευρωεκλογές είχε προειδοποιήσει ότι αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, θα ανοίξουν κάποιες ορέξεις.

«...Είναι απολύτως σαφές ότι χτίζονται επιχειρήματα ενάντια στα θετικά μέτρα, όπως ακριβώς δυστυχώς το είχαμε προβλέψει. Ο λαός είναι ενώπιων πάρα πολύ κρίσιμων επιλογών» τόνισε.

Ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε τον πιο αποτυχημένο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. «Ήταν ο υπουργός των απολύσεων. Μεταρρύθμιση για τον κ. Μητσοτάκη είναι το 1:5 στο Δημόσιο» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το θέμα των απολύσεων έκλεισε σιωπηρά όταν έγινε η πολιτική αλλαγή το 2015.

«...ΝΔ είναι η παράταξη που χρειάζεται το φόβο του πληθυσμού ως απαραίτητο συστατικό για την εφαρμογή του προγράμματός της. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα τα κοσμούν άνθρωποι που με τα γραπτά τους συστηματικά ξέπλεναν τη Χρυσή Αυγή ή ότι κάποιοι νεόκοποι που λένε ότι τα παιδιά που ξεσηκώθηκαν στο Πολυτεχνείο κόστισαν στην Ελλάδα τη μισή Κύπρο;» διερωτήθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Τέλος, ο Νίκος Παππάς εκτίμησε ότι οι εθνικές εκλογές είναι διαφορετικές από τις ευρωεκλογές. «Υπάρχει άδεια κάλπη, υπάρχουν 22.000 εκλογικά τμήματα με άδειες κάλπες και σε αυτές ο κόσμος κάνει επιλογές»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency