Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 11:52:54 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αίσχος : Η Νου-Δούλα δεν θα ψηφίσει το αφορολόγητο.

Αίσχος : Η Νου-Δούλα δεν θα ψηφίσει το αφορολόγητο.

KOYLHS.KAKOSΠαρόλο που η Ν.Δ. δεν έχει ουσιαστικές διαφωνίες, ούτε στους Ποινικούς Κώδικες (που είναι μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε μετά από 6 μήνες) ούτε διαφωνεί όπως ισχυρίζεται με τη μη μείωση του αφορολόγητου αφού επικαλείται δική της τροπολογία, επιμένει να πολιτεύεται με καιροσκοπικούς τακτικισμούς και μικροπολιτικές σκοπιμότητες αδιαφορώντας για το συμφέρον της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Έτσι δεν θα ψηφίσει ούτε τα θετικά μέτρα χαρακτηρίζοντας τα «παροχολογία» και «ρουσφετολογικά» ούτε φυσικά την τροπολογία της κυβέρνησης για τη μη μείωση του αφορολόγηου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την παρελκυστική τακτική της, το «μποϋκοτάζ» σε οτιδήποτε θετικό περνάει η κυβέρνηση για τους πολίτες της χώρας.

Τι είπαν σήμερα, οι βουλευτές της Ν.Δ. στα κανάλια και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ

«Κατατεθημένη η πρόταση μας και δεν την έχει ψηφίσει η κυβέρνηση» είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας για το αφορολόγητο. «Δεν συμμετέχουμε στο πολιτικό θέατρο της Βουλής» συνέχισε ο κ. Χατζηδάκης για να προσθέσει μετά ο κ. Λοβέρδος «κάποιος πρέπει να τους βάλει φρένο».

«Θέλουμε να ψηφίσουμε τα θετικά μέτρα αλλά θα πηγαίνουμε θα λέμε απόψεις θα τους καταγγέλλουμε και θα αποχωρούμε» εξήγησε τη στάση του ΚΙΝΑΛ ο κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος, Ανδρέας Λοβέρδος και επιφυλάχθηκε ως το απόγευμα για τη στάση του κόμματός του σχετικά με το αφορολόγητο...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency