Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 11:55:28 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Θεοχαρόπουλος: Το ΚΙΝΑΛ έχει ακόμη χρόνο να εισφέρει στην ευρεία προοδευτική συμμαχία.

Θεοχαρόπουλος: Το ΚΙΝΑΛ έχει ακόμη χρόνο να εισφέρει στην ευρεία προοδευτική συμμαχία.

THEOXAROPOYLOS.ΘΑΝΑΣΗΣΈφυγε από το ΚΙΝΑΛΛ η ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι, τώρα ο Βενιζέλος, έμεινε ένα περιχαρακωμένο ΠΑΣΟΚ που δεν κάνει αυτό που θα ήθελε το προοδευτικό 40%-45% που το ψήφιζε, μία ευρεία προοδευτική συμμαχία πριν και μετά τις εκλογές, αλλά υπάρχει χρόνος να το κάνει, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας Στο Κόκκινο 

«Από σήμερα ξεκινάει η προεκλογική περίοδος για τις εθνικές εκλογές ... το ισχυρό μήνυμα που έστειλε ο κόσμος στις Ευρωεκλογές και το μήνυμα ελήφθη, προχωράμε για να παρουσιάσουμε το προοδευτικό μας σχέδιο, απέναντι στο συντηρητικό σχέδιο της ΝΔ, που αφορά την καθημερινή ζωή των πολιτών», είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας ότι «το δεδομένο που υπάρχει από τις κάλπες των Ευρωεκλογών είναι ότι στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, η ισχυρή παράταξη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Όποιος θέλει προοδευτική διακυβέρνηση, έχει να απαντήσει στο δίλημμα "Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία", αυτή είναι η πραγματικότητα», όπως τόνισε, και «...το δίλημμα είναι και "Αλέξης Τσίπρας ή Κυριάκος Μητσοτάκης»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency