Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 12:52:00 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ξετσίπωτα χυδαίοι και ρατσιστές...

Ξετσίπωτα χυδαίοι και ρατσιστές...

ADONIS.KOYLHSΔεν έχουν περάσει πολλά 24ωρα από τη στιγμή που ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωνε πως «με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη από τη ΝΔ». Για να συμπληρώσει πως «ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην παράταξή μας».

Ωστόσο, με μια προσεκτικότερη ματιά θα δούμε πως η περίπτωση του κ. Στεφανίδη ίσως και να μην είναι μια τόσο «μεμονωμένη περίπτωση» όσο θα ήθελε να αφήσει να φαίνεται η Πειραιώς. Συγκεκριμένα, μπορούμε να εντοπίσουμε μια σειρά στελεχών και επιλογών της Νέας Δημοκρατίας κάτω από αναρτήσεις με χυδαίο περιεχόμενο. Υπεύθυνοι τοπικών οργανώσεων και υποψήφιοι του κόμματος στην τοπική αυτοδιοίκηση φιγουράρουν κάτω από σχόλια με αντίστοιχο, ή ακόμα και χειρότερο περιεχόμενο.

Ας περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν περαιτέρω σχετικές κινήσεις ή εάν τα ανακλαστικά στην περίπτωση Στεφανίδη αποτελούν απλά ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της ΝΔ.

«...Παρά τη διαγραφή του Κ. Στεφανίδη, είναι προφανές ότι η Πειραιώς θέλει να μετατρέψει τους χυδαίους σε σεμνούς και ταπεινούς, αλλά η δίψα τους για εκδίκηση τους προδίδει», είχε σχολιάσει αμέσως μετά την ανακοίνωση Αυγενάκη το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency