Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 12:07:00 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ποιον θυμίζει ο Βελόπουλος;

Ποιον θυμίζει ο Βελόπουλος;

Belopoulos.SAMARASΗ εκλογική επιτυχία και η επάνοδος στο πολιτικό προσκήνιο του ακροδεξιού συνωμοσιολόγου Κυριάκου Βελόπουλου αποτελεί εύλογα θέμα συζήτησης. Πολλοί προσπαθούν να αναλύσουν τις αιτίες που ο συγκεκριμένος «δημοσιογράφος» και «επιχειρηματίας» έκανε την έκπληξη στις ευρωεκλογές, την ώρα που σε social media και συζητήσεις κυριαρχεί το ερώτημα: «μα είναι δυνατόν να στείλαμε στις Βρυξέλλες κάποιον που λέει ότι διαθέτει χειρόγραφες επιστολές του Ιησού;».

....Έναν γραφικό ακροδεξιό που πουλάει προϊόντα που υποστηρίζει ότι θεραπεύουν την άνοια, την κατάθλιψη και το αλτσχάιμερ (θα πείτε, αντίστοιχη συνταγή ακολούθησε και γνωστός τηλε-βιβλιοπώλης και «κατάφερε» να φτάσει στη θέση του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης), είναι υπέρ της θέσπισης της θανατικής ποινής, επιτίθεται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επειδή μοίρασε φαγητό σε άπορους Αμερικανούς και όχι σε πτωχευμένους Έλληνες, διαδίδει πληροφορίες που αποδεικνύονται την ίδια μέρα fake news...

....Αν, όμως, κάποια πολιτική δύναμη «δε δικαιούται δια να ομιλεί», αυτή είναι η ΝΔ!

Πρώτα και κύρια διότι, όσο και αν θέλουν στην Πειραιώς να το ξεχάσουν, ο εν λόγω πολιτευτής έχει αποτελέσει στέλεχος του κόμματος τους: Στις 20 Μαΐου 2012, αποχώρησε από τον ακροδεξιό ΛΑΟΣ, διαμαρτυρόμενος για την συμπεριφορά οπαδών του κόμματος σε πρώην βουλευτές. Δύο μέρες αργότερα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, τη στήριξε στις εκλογές του 2012, ωστόσο, αρνήθηκε να κατέβει σε εκλογικές διαδικασίες ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία αποχώρησε το 2015 για να ιδρύσει το δικό του κόμμα.  (B.K.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency