Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 03:40:37 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Οργή Μεϊμαράκη: Κακόβουλοι με υπονομεύουν ...

Οργή Μεϊμαράκη: Κακόβουλοι με υπονομεύουν ...

MEIMARAKHS.1Απάντηση σε όσους επιχειρούν να τον εμφανίσουν ότι βρίσκεται σε απόσταση από τη στρατηγική της ΝΔ, έδωσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6 ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Λίγες ώρες πριν από τις ευρωεκλογές και όπως εξήγησε μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο "είναι κάποιοι κακόβουλοι οι οποίοι δεν ήταν ποτέ στη ΝΔ και προσπαθούν πουλήσουν στην ηγετική ομάδα και στον κ. Μητσοτάκη θετική άποψη, οι βασιλικότεροι του βασιλέως, που θέλουν να δείξουν ότι είναι οι καλοί θάβουν ορισμένους που πράττουν το καθήκον τους. Αυτοί πάντα θα υπάρχουν. Λίγο με ενδιαφέρουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αγάπη των πολιτών".

...Επανέλαβε την άποψη οτι όποιος είναι πρώτος σε ψήφους στις εκλογές, πρέπει να είναι και επικεφαλής της ευρωομάδας ενώ σχολιάζοντας την δήλωση του Γιώργου Κύρτσου οτι "πρώτος θα βγει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με κοινωνικά κριτήρια" ο κ. Μειμαράκης είπε οτι δεν του άρεσε ο τρόπος που το είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα μπορούσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος να βγει πρώτος, παρά το γεγονός ότι είναι νέος στο κόμμα, ο κ. Μειμαράκης απάντησε: "Γιατι όχι; Οι ψηφοφόροι θα κρίνουν"

Σχόλια:

Powered by Web Agency