Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 09:04:16 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Παπαδημούλης: Το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι νικηφόρο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παπαδημούλης: Το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι νικηφόρο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

papadhmoulis.2Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Σητείας στην Κρήτη, με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης και η άνοδος της ακροδεξιάς».

....Ο Δημήτρης Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι «η ακροδεξιά τροφοδοτείται από την έκρηξη των ανισοτήτων, αλλά επί της ουσίας πρόκειται για την άλλη όψη του νεοφιλελευθερισμού, με τον οποίο βρίσκεται σήμερα σε αγαστή συνεργασία». Πρόσθεσε ακόμα ότι «το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, επιλέγοντας τον Βέμπερ για υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν, 'παντρεύεται' την ακροδεξιά με κουμπάρους τους Μητσοτάκη και Όρμπαν», ενώ τόνισε πως «τη σύζευξη νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς την βλέπουμε σήμερα με την κυβέρνηση της Αυστρίας, της Ουγγαρίας και της Πολωνίας».

...Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σημείωσε πως «οι προοδευτικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Ευρώπη διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, ένα νέο, βιώσιμο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο που θα βάζει στο περιθώριο τις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας».

....Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε για το αποτέλεσμα των ισπανικών εκλογών ότι «στέλνει ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα πως η προοδευτική συμμαχία είναι μονόδρομος, με τους σοσιαλιστές να επιστρέφουν στις ρίζες τους, την αριστερά να δυναμώνει με ενότητα και την δεξιά που εφάρμοσε σκληρές πολιτικές λιτότητας και βρέθηκε η ηγεσία της μπλεγμένη σε σκάνδαλα διαφθοράς, να καταποντίζεται».

....Τέλος, για τις δημοσκοπήσεις, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «μολονότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, οι περισσότερες δείχνουν ξεκάθαρη δυναμική στο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζουν πως το αποτέλεσμα θα κριθεί από την ψήφο των αναποφάσιστων», προσθέτοντας πως «το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι νικηφόρο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και αποφασιστικότητα το έργο μας»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency