Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 10:27:41 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αλ. Γεωργούλης: Ο πολιτισμός είναι ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Αλ. Γεωργούλης: Ο πολιτισμός είναι ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδας στην Ευρώπη.

GEORGOYLHSΤη διάθεσή του να συνδράμει και να στηρίξει στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) ώστε να ενισχυθεί το προφιλ της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης.

.....Στην πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στην ΕΡΤ, επανέλαβε "δεν είμαι πολιτικός, δεν θα γίνω ποτέ. Πιστεύω όμως ότι η πολιτική δεν είναι δουλειά μόνο των ειδικών, δεν σκοπεύω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός".

....Ο Αλέξης Γεωργούλης, διευκρινίζει, ότι στόχος του, είναι ο "πολιτισμός να είναι ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδας στην Ευρώπη". Ο ίδιος, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του ΨΗΠΤΕ από τις σημαντικότερες και πιο καινοτόμες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο χώρο της οπτικοακουστικής παραγωγής.

....Ο υποψήφιος ευρωβουλευτης Αλέξης Γεωργούλης τόνισε ότι συντάσσεται με το μήνυμα της προοδευτικής συμμαχίας κατα του φασισμού και της ακροδεξιάς καθώς τον αγγίζει ο πλουραλισμός και υποστηρίζει τη διαφορετικότητα του ατόμου, ως άνθρωπος του πολιτισμού, άλλωστε, δε θα μπορούσε διαφορετικά...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency