Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 07:08:02 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ο ΣΥΡΙΖΑ για το φασιστικό παραλήρημα του Αδ. Γεωργιάδη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το φασιστικό παραλήρημα του Αδ. Γεωργιάδη.

ADONIS.KOYLHS«Στο (ένα ακόμα) ακροδεξιό παραλήρημα, του Αδωνι Γεωργιάδη, στο οποίο κάνει λόγο για "μείζων στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα" , ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρός της»

«...Το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη, που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση.Η σημερινή ΝΔ των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

...Το ακροδεξιό παραλήρημα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας την Τετάρτη 24/4 σε ερώτηση για τις διεργασίες που γίνονται στα δεξιά της Ν.Δ. από τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν και αφού "καμάρωσε" για την Κ.Ο. που είχαν οι κ. Κρανιδιώτης, Βελόπουλος, Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης θέλοντας να προβεί σε ένα ενωτικό κάλεσμα ανέφερε:

«...Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές»...

Πάντως, φαίνεται ότι ο "φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης, δεν ενοχλήθηκε καθόλου από το φασιστικό παραλήρημα του αντιπροέδρου του...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency