Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 09:30:50 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ξεσάλωσε τελίως, ο υπόδικος Αδωνις...

Ξεσάλωσε τελίως, ο υπόδικος Αδωνις...

GEORGIADHS.MHTSOTAKHS«...Μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα», δήλωσε ο «γαλάζιος» (ή μάλλον φαιός) αντιπρόεδρος σε συνέντευξή του στο Web TV του Star Channel...Συγκεκριμένα :

Απαντώντας σε ερώτηση για τις διεργασίες που γίνονται στα δεξιά της Ν.Δ. από τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν και αφού "καμάρωσε" για την Κ.Ο. που είχαν οι κ. Κρανιδιώτης, Βελόπουλος, Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης θέλοντας να προβεί σε ένα ενωτικό κάλεσμα ανέφερε:

«...Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές».

...Γίνεται πια φανερό, ότι σο πλησιάζουμε προς τις εκλογές αποκαλύπτεται ο πραγματικός στόχος και το αντικομμουνιστικό μένος των ακροδεξιών της ΝΔ: το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι «να πέσουν οι κομμουνιστές» και όχι το συμφέρον της χώρας. Θέλουν να έρθουν πάση θυσία στην εξουσία, θεωρώντας ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της.

Αξίζει πάντα να θυμόμαστε ότι αυτού του τύπου η...απελευθέρωση της ακραίας πτέρυγας της ΝΔ και τα αντικομμουνιστικά καλέσματα προς την ακροδεξιά, γίνονται κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του αυτοπροσδιοριζόμενου ως φιλελεύθερου και κεντρώου Κυρ. Μητσοτάκη...

Και μη χειρότερα, αδέλφια...κομμουνιστές...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency