Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 06:03:46 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αδωνις : Αλλαξα γνώμη και θα ψηφίσω την άρση ασυλίας του Λοβέρδου...

Αδωνις : Αλλαξα γνώμη και θα ψηφίσω την άρση ασυλίας του Λοβέρδου...

adonis.apelpisiaΣήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να εναρμονιστεί με την γραμμή της Ν.Δ. και να ψηφίσει την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου «εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί» όπως έχει δηλώσει ότι θα πράξει η Ν.Δ....

....Άλλα έλεγε όμως μια εβδομάδα πριν στο ΣΚΑΪ, στις 11 Απριλίου, όταν στην ερώτηση αν θα ψηφίσει την άρση ασυλίας του κ. Λοβέρδου έλεγε: «Βεβαίως και όχι. Δεν θα ψηφίσω παράνομη πράξη στην ζωή μου».

«Δεν γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι και η Ν.Δ. όχι. Να πάμε εις γνώσιν μας και να γίνουμε επίορκοι παραβιάζοντας εις γνώσιν μας το Σύνταγμα της χώρας για πολιτικούς λόγους εμένα με συγχωρείτε... εγώ διδάσκω...»

«Κάνει λάθος ο Ανδρέας Λοβέρδος» πρόσθετε, ενώ στην ερώτηση τι θα έκανε αν βρίσκονταν στην ίδια θέση με τον κ. Λοβέρδο, ο κ. Γεωργιάδης δήλωνε: «Διαφωνώ παντελώς. Δεν έχει καμία δικαιοδοσία η Βουλή να άρει καμία ασυλία για παράνομη κλήση».

Όχι μόνο κοντή μνήμη αλλά και επιλεκτική ευαισθησία για το Σύνταγμα έχει ο κ. Γεωργιάδης. Που ερμηνεύει με τη δική του "γραμμή" και όταν δεν περνάει... ακολουθεί αυτή της Ν.Δ.

Σχόλια:

Powered by Web Agency