Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 03:20:08 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Σκουρλέτης: Σημασία έχει να μη χάνεις τον ιδεολογικό και πολιτικό σου προσανατολισμό.

Σκουρλέτης: Σημασία έχει να μη χάνεις τον ιδεολογικό και πολιτικό σου προσανατολισμό.

skourletis.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΤην άποψη ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν επιθετικά τη Δικαιοσύνη επειδή κάνει τη δουλειά της, εκφράζει ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

....Επισημαίνει ότι το σκάνδαλο «Novartis είναι υπαρκτό και ότι υπάρχει λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν τα σκάνδαλα. Αναφερόμενος στην Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ότι συνιστά απάντηση στην άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη και στη ανάγκη να κατατεθεί μια εναλλακτική πρόταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να εγκαταλειφθούν οι πολιτικές της ακραίας λιτότητας και του νεοφιλελευθερισμού. Αναφερόμενος στα πολιτικά πρόσωπα που πλαισιώνουν τη συμμαχία και τον ρόλο τους στο παρελθόν, τονίζει ότι η κρίση μας έκανε όλους να βλέπουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, προσθέτει, όμως, ότι αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρώπη όταν βρισκόταν στο 3% τα λέει και τώρα. Σχολιάζοντας το θέμα της φωτογράφισης του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, επεσήμανε:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα το γεγονός, ελπίζω ακόμα και τώρα να ήταν μια αστοχία της στιγμής. Άλλο η ανεκτικότητα της δημοκρατίας και άλλο να συναγελάζεσαι με του υμνητές των Ναζί. Ασφαλώς και πρέπει να υψώσουμε ένα ιδεολογικό, πολιτικό και κοινωνικό τείχος «αποκλεισμού» απέναντι στο φασισμό. Ας ήμαστε προσεκτικοί»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency