Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 04:05:23 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Τα fake news του Μαρινάκη και η απάντηση Κόκκαλη.

Τα fake news του Μαρινάκη και η απάντηση Κόκκαλη.

MARINAKHSΕιρωνική και αιχμηρή ήταν η απάντηση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη, σε δημοσίευμα του in.gr (ιδιοκτησίας Μαρινάκη), το οποίο ανέφερε πως ένας από τους παππούδες του ήταν αντικομμουνίστής. Ο αρθρογράφος του in.gr, για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποκρύπτει τον έναν παππού του Σωκ. Κόκκαλη, ενώ εκθειάζει τον άλλο, έγραψε μεταξύ άλλων:

«...Ο έλληνας μεγιστάνας του Χόλυγουντ ήταν ο πατέρας της πρώτης συζύγου του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο Σπύρος Σκούρας δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο. Διεύθυνε για 20 χρόνια την 20th Century FOX, δηλαδή ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο. Όμως, δεν είναι μόνο αυτό το στοιχείο. Ο Σκούρας είχε και ένα άλλο χαρακτηριστικό: ήταν και ένας ακραίος αντικομμουνιστής. Μάλιστα, έχει υποστηριχτεί ότι ο Σκούρας έπαιξε ρόλο π.χ. στο πώς ο Ελία Καζάν βρέθηκε ενώπιον της διαβόητη Επιτροπής Αντιαμερικανικών δραστηριοτήτων και κατέδωσε συντρόφους του, κάτι που θα τον ακολουθεί ως στίγμα έκτοτε». Ας μη συνεχίσουμε την αντιγραφή του ρυπαρογραφήματος...

Ο κ. Κόκκαλης γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απάντησε «O θείος του παππού μου και η γιαγιά μου αγαπούσαν τον σ. Χρουτσωφ... (ή όταν η δουλεία σου είναι να γράφεις fake news και δεν έχεις μάθει να διαβάζεις)»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency