Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Έχουν...ξεφύγει Βενιζέλος και Γεωργιάδης...

Έχουν...ξεφύγει Βενιζέλος και Γεωργιάδης...

RHGAS.PAN"...Έχουν ξεφύγει" σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Ρήγας μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" για την αναφορά στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Αδ. Γεωργιάδη.

...Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: "Ο κ. Βενιζέλος, δεν αμφισβητώ την ικανότητά του στο λόγο και τις νομικές του γνώσεις, δυστυχώς τα χρησιμοποιεί a la carte. Στόχος τους είναι να μην περάσει η αναθεώρηση του άρθρου 86 σχετικά με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών προκειμένου να υπάρξει κάλυψη και παραγραφή του σκανδάλου Novartis. Θέλουν η όποια μίζα και η όποια δωροδοκία, αν υπάρχει και όπου υπάρχει, να μείνουν στο σκοτάδι. Δεν μπορεί από τη μία να μας λένε ότι είναι φιάσκο και από την άλλη να μιλούν για σκευωρία, είναι πλήρης αντίφαση. Ο κ. Βενιζέλος σέρνει το ΚΙΝΑΛ στην ακραία νεοφιλελεύθερη ατζέντα της ΝΔ. Φυσικά δεν μας ανησυχούν οι καταγγελίες τους για εσχάτη προδοσία. Έχουν ξεφύγει".

....Μιλώντας για τα ελληνοτουρκικά είπε ότι "τίποτα δεν είναι απειλή για τη χώρα μας. Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για να είναι αξιόμαχες και αποτελεσματικές οι ένοπλες δυνάμεις μας. Η χώρα μας αναγνωρίζεται ως πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή. Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν αυτά που έχουμε κάνει"...(Β.Κ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency