Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 11:54:38 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Τελείως ξεδιάντροποι στη ΝΔ : Υποστηρίζουν ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού ;

Τελείως ξεδιάντροποι στη ΝΔ : Υποστηρίζουν ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού ;

MHTSOT.MIZA.A«Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα», τονίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφορικά με τη σχετική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Χαρ. Αθανασίου σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί

«...Μετά τον κ. Βενιζέλο, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για τον σχεδιασμό ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis» επισημαίνεται από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Όπως σημειώνεται, «...με περισσό θράσος ο κ. Αθανασίου τόλμησε να ξεστομίσει τη φράση ότι "η μίζα είναι στα καθήκοντά του υπουργού" και επομένως τυχόν εγκληματικές πράξεις πρώην Υπουργών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ έχουν παραγραφεί και θα παραμείνουν ατιμώρητες».

«...ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να ξαναέρθουν στην εξουσία για να ξεπλύνουν τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών τους για τη Novartis, καταψηφίζοντας την τροποποίηση που ψήφισε ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη Συνταγματική Αναθεώρηση για τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών» συμπληρώνει το Μέγαρο Μαξίμου, καταλήγοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα»..(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency