Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 01:23:36 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Φωνάζουν οι κλέφτες...

Φωνάζουν οι κλέφτες...

MHTSOTAKH.KLEFTESΣχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕπου  κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής "φωνάζει ο κλέφτης", σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές...

...Αναλυτικότερα,

...Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis και τις αντιδράσεις της ΝΔ και των φιλικών της ΜΜΕ:

Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής "φωνάζει ο κλέφτης".

Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν "ειδήσεις" για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη.

Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν "άδειασμα" του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news.
Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς.
Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency