Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 03:42:20 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Μητσοτάκης : Ενας υποκριτής και ψευταράς του...κερατά...

Μητσοτάκης : Ενας υποκριτής και ψευταράς του...κερατά...

MHTSOTAKHS.ANALGHTOS"....Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύφθηκε. Την ίδια ώρα που στο εσωτερικό της χώρας αγκαλιάζει κάθε ακροδεξιά αντίδραση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, πίσω από τις κλειστές πόρτες λέει όσα δεν τολμά να πει δημοσίως", σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώνας στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Ν.Δ. στο γεύμα εργασίας που είχε με τους πρέσβεις των κρατών-μελών της Ε.Ε.

***Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύφθηκε. Την ίδια ώρα που στο εσωτερικό της χώρας αγκαλιάζει κάθε ακροδεξιά αντίδραση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, πίσω από τις κλειστές πόρτες λέει όσα δεν τολμά να πει δημοσίως.

Ενώ θα περιμέναμε ο κ. Μητσοτάκης να βγει και να καταγγείλει τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. που εκπροσωπούσαν οι πρέσβεις, επειδή «αντάλλαξαν» τις συντάξεις με τη Συμφωνία των Πρεσπών, πληροφορούμαστε ότι... δεσμεύτηκε πως θα «αμβλύνει τις συνέπειές» της, ως προς τις ελληνικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το brand «μακεδονικός», και θα αγωνιστεί για την κατοχύρωση της ελληνικότητας του μακεδονικού πολιτισμού.

Πώς ακριβώς θα τα κάνει; Μήπως θα συστήσει επιτροπή για τα εμπορικά σήματα; Δηλαδή, θα εξαγγείλει κάτι που θα συσταθεί μέχρι τις 15 Μαΐου; Και, ως προς την κατοχύρωση της ελληνικότητας του μακεδονικού πολιτισμού, τί θα κάνει; Μήπως θα εφαρμόσει, απλώς, τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία αυτό ακριβώς διασφαλίζει;

Τα γεύματα εργασίας με πρέσβεις, δεν είναι φυσικά η κατάλληλη περίσταση για ψέματα και fake news. Οπότε, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης, ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, αναγκάστηκε να καταπιεί όσα διασπείρει στις ομιλίες και τα φιλικά του μέσα.

Αν τολμά, όμως, ας πει και στις περιοδείες του στην Βόρεια Ελλάδα όσα υποστήριξε πίσω από τις κλειστές πόρτες στους πρέσβεις των ευρωπαϊκών χωρών..."  (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency